michael kors Hoe smelt.Chocolade is één

Hoe smelt.

Chocolade is één van de meest voorkomende ingrediënten kan smelten.Ten eerste, het in stukjes gesneden, niet in de grote hek te smelten in chocolade.Vermijd contact met water.Langzaam smelt je chocolade mengen vaak.Je kan de pot op een dubbele chocolade smelte michael kors n, in de pan, of in de magnetron.Als je in de magnetron optie kiezen, het gebruik van warmte, moet het gebruik van de schaal van de magnetron, om te voorkomen dat de verbranding van chocolade.Als je geen gebruik van de mogelijkheden die in de warmte, stoppen met de magnetron vaak roeren.Koken met chocolade voor je in de oven en de hoeveelheid en de verschillende, maar het moet wel 1 gram 1 liter chocolade.

Andere snoep, misschien moet je smelten met een speciaal ontworpen smelten en snoep decoratie, zoals snoep smelten.Nogmaals, je moet zorgen dat je geen contact hebben met de snoep.Kan je het smelten van deze snoepjes in de magnetron van 40% of het gebruik van het ontdooien van instellingen, of je michael kors kan laten smelten in warm water (niet kokend) in een plastic zak of fles de keuze makkelijk te versieren.

Snoep te smelten, verwarm de oven t michael kors michael kors strong>ot 300 graden.Nu is de tijd met snoep.Snoepjes in een rits in plastic zakken, nog te veel lucht, dan heeft deze tas.Ik zak van dichtbij.Nu kan je met een hamer of de naald dan snoep.Het vernietigen van ze is niet nodig. Laat ze in kleine stukjes.

Je pan of bakken van perkament.Die gehakt van suiker in een dunne laag, dan bakken van 5 tot 10 minuten.Je moet over vijf minuten controleren om ervoor te zorgen dat elke twee minuten later snoep dan snoep is niet verbrand.Als je het blad te verwijderen uit de oven, kun je het in een vaste vorm, of je kan een papier in de vorm van een trechter, maar in de vorm van snoep.

Als je wilt redden, om de problemen van snoep, je kan het smelten van het werk in de oven totdat de plas, plas dan breken dan de oorspronkelijke vorm en makkelijk te breken.Het duurt langer om te smelten de hele stuk, dus na ongeveer 10 minuten.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.